Datum: 11.03.2024.
Vrijeme: 18:30 h
Lokacija: Društveno-kulturni centar ‘Šesnaestica’

Vrsta događaja: radionica

Pridružite nam se i ove godine na četvrtoj u nizu radionica o queer seksu gdje u sigurnom okruženju otvaramo prostor za razgovore o seksu na pozitivan način. Na ovoj radionici obuhvatit ćemo se temom prepoznavanja i napuštanja toksičnih odnosa te liječenja ljubavne boli.

Zanima vas kako prepoznati i izgraditi odnose koji vas hrane i ispunjaju? Želite dobiti ono što trebate u odnosima, a niste sasvim sigurni kako? Čuli ste da se priča o tim toksičnim ljudima i odnosima i zanima vas kako ih prepoznati? Uočili ste da vam se u odnosima, bilo romantičnim, bilo prijateljskim, ponavljaju neke slične situacije i voljeli biste saznati zašto? Ako vas zanima bilo koje od tih pitanja, ili naprosto želite raditi na svojim odnosima i naučiti nešto o tome kako ih unaprijediti, pridružite nam se na novoj queer seks talks radionici.

Koje su to vještine koje možemo usvojiti da osiguramo kvalitetu naših odnosa? Što odnose gotovo sigurno vodi krahu? Kako se oporaviti od ljubavne boli? Kako prepoznati negativne obrasce u odnosima, napustiti toksične veze i graditi kvalitetnije temelje odnosa u budućnosti?

Radionicu vodi Lejla Talić, magistra psihologije, akreditirana kognitivno bihevioralna psihoterapeutkinja.

Radionica je namijenjena LGBTIQ+ osobama, neovisno o tome jeste li u seksualnom ili romantičnom odnosu ili ste solo, jer je odnos prema seksualnosti prvenstveno odnos s nama samima. Radionica je interaktivnog tipa, no uključivanje je dobrovoljno, te možete sudjelovati i ako se ne osjećate spremno pričati o sebi i svojim iskustvima. Radionica će se održati u Šesnaestici, 11.03., s početkom u 18:30 sati. Sudjelovanje je besplatno.

Queer Seks Talks je novi program ZgPridea uključuje radionice povezanih tema u kojima ćemo u sigurnom okruženju razgovarati i saznavati o queer seksu i svemu što može stati na put našem seksualnom životu. Radionice su povezane temom, ali međusobno neovisne te možete doći na sve, ili samo na one čije su vam teme najvažnije.