Datum: 08.04.2024.
Vrijeme: 18:30 h
Lokacija: Društveno-kulturni centar ‘Šesnaestica’

Vrsta događaja: radionica

Pridružite nam se na petoj Queer Seks Talks radionici koja će se održati 8.4. u 18:30 u Šesnaestici.

Kako zadržati strast i zadovoljstvo u odnosu

Na ovoj radionici obuhvatit ćemo teme održavanja kvalitetnog seksualnog i romantičnog odnosa i nakon prolaska prvog vala uzbuđenja odnosno početnih „leptirića“. Proći ćemo zajedno ono što nas najviše smeta u seksualnosti ustaljenih veza, pričat ćemo o preprekama kvalitetnom dugoročnom seksualnom odnosu i istraživati kao i inače mitove i stereotipe o ovom području.

Imat ćete prilike u sigurnom okruženju razgovarati o svemu što vas zanima o seksu u odnosima koji traju dulje od jedinstvenog susreta. Pričat ćemo o tome što napraviti kada nam se želja za seksom razlikuje od one koju ima partner_ica? Što za naš odnos znači ako partner_ica masturbira? Je li gledanje pornografije varanje? Što ako naše fantazije ne uključuju naše partner_ice? Je li poliamorija rješenje svih poteškoća dugoročnih seksualnih odnosa? Kako održati strast kad se u život upletu kućanski poslovi, kućni ljubimci, posao, obitelji, i sve ostalo? Kako ne izgubiti sebe, a sačuvati i odnos do kojeg nam je stalo?

O svemu tome, a i puno šire, pričat ćemo na idućoj Queer seks talks radionici.

Queer Seks Talks radionice su sigurno okruženje za poticajan i pozitivan razgovor o queer seksualnosti i odnosima. Radionice su namijenjene LGBTIQ+ osobama, neovisno o tome jeste li u seksualnom ili romantičnom odnosu ili ste solo, jer je odnos prema seksualnosti prvenstveno odnos s nama samima.
Radionica je interaktivnog tipa, no uključivanje je dobrovoljno, te možete sudjelovati i ako se ne osjećate spremno pričati o sebi i svojim iskustvima.

Radionicu vodi Lejla Talić, magistra psihologije, akreditirana kognitivno bihevioralna psihoterapeutkinja, shema terapeutkinja u superviziji.
Program Queer Seks & Relationship Talks obuhvaća će široki raspon tema vezanih za seksualnost, odnose (bilo romantične, obiteljske ili one sa nama samima) i sve aspekte queer života i iskustava.